Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
2012-07-19 14.55
Nytt år, nya utmaningar :D!
Ja, det nya året stormade in hos mig ;)… Kände verkligen vinden vina med alla dess utmaningar!! Ha, ha, men jag kände verkligen att det började med full fart; mastig redovisning i skolan, fick lite funderingar på hur det skulle kunna bli om man började arbeta som konsult. Det var en kursdel i affärsekonomi som vi skulle redovisa en affärside´. Affärsidén kändes bra och tankarna började snurra.

Sen är det nystart för mina jympapass för knattar och juniorer och det tar verkligen sin lilla tid, när hösten varit så intensiv och jag inte hunnit förbereda så mycket. Sen klämde jag in en resa till Gbg och Disney on Ice. Härligt att få se denna fina tillställning med barnen!

Som tur var fyllde iallfall inte min sambo jämnt när han nu fyllde år i dessa dagar också ;)… ha, ha skämtosido.

Sen fick Linus ett samtal från Tre Vänner, så han har varit och provfilmat med repliker. KUL!

Nu är dock redovisningen klar (vi fick redovisa i form av ”Draknästet”, alltså man redovisar framför några eventuella finansiärer som man ska övertyga att affärsidén är vinstgivande), vi fick det kapital vi önskade. Jympapassen är ihop knopande och jag har tom fått testat Yogalugn jag ska prova på knattejympan och FANTASTISKT var det!! Se dessa 4-6 åringar helt med på noterna; kobra, hunden, trädet osv… Jättekul! Det har varit en mycket intensiv period men nu när bitarna börjar falla på plats tänker jag:

Nytt år, nya utmaningar!!! :D

Ja, och det börjar nog redan imorgon, med kurs Projektledning!

BTW: Knattejympa och juniorjympa börjar på söndag se schema;

http://www.jympa.nu/Forms/Public/StartForm.aspx?org=8F3B5890-9262-4D01-8E24-EB8A98256484länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Allmänt,Arbete,Familj,Fritid,Kultur,Smultronställen,Socialt
Marie Lindell

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300